SZOLGÁLTATÁSOK

Miben segítünk

minőségirányítás

MINŐSÉGÜGY

Minőségirányítási szakemberünk hatékony módszerek segítségével teszi érdekeltté a dolgozókat, hogy minőségi munkát végezzenek. Kollégánk a termék-elállítási rendszer minden olyan lépését kiszűri, ami az eredményes munkavégzés útjába áll, a cég dolgozóit pedig korszerű módszerekkel tudja motiválni.

 

audit

AUDIT

A minőségirányítás terén számos céget készítettünk fel sikeres auditra. Szabványismeretünk a magyarországi piacot teljes mértékben lefedi az ISO9001-től az ISO14001-en és az OHSAS18001-en át az IATF16949-ig, így iparágtól függetlenül tudunk segítséget nyújtani az auditálás során.

 

rendszer

TERMELÉSI RENDSZER KIÉPÍTÉSE

Sok éven keresztül fejlesztett vállalatirányítási keretrendszerünknek hála, olyan szoftverrel rendelkezünk, melyet kisebb változtatásokkal speciálisan a megrendelő cég folyamataihoz és igényeihez tudunk igazítani. Ennek következtében a vállalkozás folyamatszemlélete jelentősen fejlődik, dokumentációja pedig egyszerűbbé, logikusabbá és könnyebben ellenőrizhetővé válik.

képzés

KÉPZÉS

Képzéseink segítségével meglévő dolgozóit fejlesztjük, vagy valamely hiánypozícióra képzünk szakembert az Ön vállalkozása számára. A következő témákban tartunk csoportos képzéseket: LEAN, Projektmenedzsment, Minőségirányítás, Minőségbiztosítás, Termelésmenedzsment. A MAVASZK Kft-ben megvalósuló képzéseinkre különleges hangsúlyt fektetünk. Teljes képzési modellünket a www.mavaszk.hu honlapon érheti el.

 

Scroll to Top